Simply good

fresh & best quality

Linjaoperaattori

Linjaoperaattorilla on monipuolinen ja vaihteleva työ, mikä edellyttää ongelmanratkaisukykyä sekä joustavaa ja positiivista asennetta. Yksi keskeinen tehtävä on varmistaa raaka-aineiden tuottaminen sekä omaan tuotantoon että teollisuusasiakkaillemme.

 

Työhön kuuluu päivittäisen toiminnan ja laadun varmistaminen sekä käytännössä työn ohjeistaminen ja johtaminen linjalla. Olet myös mukana kehittämässä tuotantolinjan prosesseja käytännössä.

Käyt päivittäistä vuoropuhelua tuotannon ja laadunhallinnan kanssa.

Sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta elintarvikkeiden tuotantoprosessista. Olennaisinta on kuitenkin sinun henkilökohtaiset ominaisuutesi: joustava ja positiivinen asenne työn tekemiseen. Etsimme nyt sinua, joka olet tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä, ja olet oma-aloitteinen. Sinulla pitäisi olla myös hyvät kommunikointi- ja sosiaaliset taidot. Ihmisenä olet nopea ja tarkka, mutta myös reagoiva, jotta voit omaksua annettuja ohjeita ja myös varmistaa, että annat ohjeita inspiroivalla tavalla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 25.5.2022 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen arbetsansokan@polarica.com, tai täyttämällä alla oleva lomake. Rekrytoimme jatkuvasti ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävä on kokopäiväinen, kesto vähintään 6 kuukautta. Hyvät mahdollisuudet pysyvään työsuhteeseen.Avoin hakemus