Rättfram

ATTITYD FRÅN NORR

Linjeoperatör

Som linjeoperatör kommer du att få ett spännande arbete med många utmaningar. I din roll kommer du att arbeta med att producera råvara till våra produktionslinjer samt till våra industriella kunder. I arbetet ingår att säkerställa den dagliga driften, kvaliteten på produkterna samt leda arbetet på linjen. Du kommer även vara delaktig på att driva och utveckla förbättringsarbete inom linjen. Linjeoperatören har daglig dialog med produktions- och kvalitetsledning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av produktionsprocess inom livsmedel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp med bra initiativförmåga. Du ska ha god kommunikation- och social kompetens, samt vara flexibel. Som person är du snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner, men även att ge instruktioner på ett inspirerande sätt.

Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast den 25.5.2022! Vi rekryterar kontinuerligt och tjänsten kan fyllas redan under ansökningstiden. Skicka in din ansökan till arbetsansokan@polarica.com eller fyll i formuläret nedan.

Omfattning är heltid med 6 månader varaktighet eller längre, med god möjlighet till tillsvidareanställning.Öppen ansökan