Ajankohtaista

tuoreita uutisia Polaricalta

Marjaisat lisukkeet joulupöytään

Suolaista, makeaa – ja kaikkea siltä väliltä! Marjat sopivat loistavasti monenlaisiin ruokiin, ja ripaus marjoja tuo hyppysellisen ylellisyyttä myös muutoin hieman arkisempiin annoksiin. Miksipä et tänä vuonna kokeilisi perinteisten jouluherkkujen lisäksi myös marjaisia lisukkeita? 

 

Puolukkainen pataleipä

Pataleipa_puolukka-1600x1067

Mehevä pataleipä on takuulla vaivan arvoinen – uunissa kypsyneet puolukat tuovat leipään juhlallisen vivahteen. Tee taikina edellisenä päivänä kohoamaan ja tarjoile jouluruoan lisänä uunituoretta, täydellisen rapeaa leipää. 

 

Caesar-lehtikaalisalaatti karpaloiden ja saksanpähkinöiden kera

Tranbar_Ceasar-gronkalssallad_0734_LennartWeibull_RF-1600x1066

Täydennä kalapöytä tänä vuonna ihanalla caesar-salaatilla! Lehtikaalicaesar kirpeiden karpaloiden sekä täyteläisen salaatinkastikkeen kera sopii sellaisenaan loistavasti joulupöydän kalaherkkujen kaveriksi. 

 

Vadelmajäädyke

Jaadyke_2 kopio  Jaadyke_1 kopio

Raikas vadelmajäädyke puhdistaa makupaletin ja maistuu raskaammankin jouluaterian päätteeksi. Jäädykkeen voit valmistaa hyvissä ajoin etukäteen – samalla helpotat juhlapäivän askareita. Kokeile myös muita marjoja tai herkullista marja-jogurttijäädykettä Hanna Gullichsenin tapaan. 

 

Puolukka-suklaakinuskipiiras 

puolukka-suklaa-piirakka

Puolukkainen suklaakinuskipiiras sopii täyteläisempien jälkiruokien ystäville. Vieläkin jouluisemman maun saat lisäämällä pohjaan ripauksen kanelia, neilikkaa ja kardemummaa tai valmista piparkakkumausteseosta!

 

Tutustu myös muihin joulun resepteihimme – lataa ilmainen reseptikirja tästä! 

Reseptikirjastamme löydät sekä ideoita kalapöytään että reseptit ihanaan kaneli-mustikkahilloon ja upeaan puolukka-kinuskikakkuun. Kurkkaa myös joulupöydän helppo, koko perheelle sopiva koristeluohje: lumiset kävyt!

Polarica-XMAS-e-book-preview-FI-1