tropical_mix

Njut av den tropiska sommaren!

Vi hämtade de tropiska frukt- och bärblandningarna till ICA-butikerna runt om Sverige. Nu kan du enkelt njuta av den tropiska sommaren genom att tillaga smarriga, somriga delikatesser. Bjud vänner och familjen, eller njut i egen ro!

Tropical mix produkterna

polarica_lp_product_image_tropical_mix_01

 

Tropical mix mango - svarta vinbär - björnbär - hallon

Ingredienser: mango 40%, svarta vinbär 25%, björnbär 20%, hallon 15% – inget extra har lagts till!

Blandningen av söt mango och smaskiga bär passar utmärkt både för somriga frukostar och lätta sommardelikatesser och tillsammans med pannkakor och glass. Smält Tropical mix-blandningen, om du vill kan du koka upp den lätt till en syltaktig blandning och äta den tillsammans med somriga läckerheter!

polarica_lp_product_image_tropical_mix_02

 

Tropical mix ananas - jorgubbar - kiwi

Ingredienser: Ananas 50%, jordgubbar 30%, kiwi 20% – inget extra har lagts till! 

Den soliga ananas-jordgubbar-kiwi-blandningen passar för smoothies, fräscha drycker och somrigt lätta bakverk. Tina upp Tropical mix-blandningen och lägg till den i mellanmålet eller desserten.

Vill du ha mer

information?

Contact

PERFEKT MOGNA OCH RENT PRODUCERADE TROPICAL MIX

 

Visste du att du hittar perfekt mogna tropiska frukter och bär i butikens frysdisk, utan konserveringsmedel! Att njuta av tropiska smaker blir inte lättare än så här!

 Frukterna och bären är frysta med IQF-metoden som säkerställer att du kan ta ut och tina upp just den mängd produkt du behöver ur kylen. Frukterna och bären har plockats då de är lagom mogna och de har frysts ned inom sex timmar från plockande, då smaken är som bäst. Direkt ur frysen och tryggt utan konserveringsmedel.

 

Frukten plockas när den är mogen

Frukten plockas
när den är mogen

Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll

Infrysning

Infrysning

Packning

Packning

Transport

Transport till kund

INSPIRATION FÖR TROPISKA DELIKATESSER

Hur använder du våra härliga frukt- och bärmixer? Plocka med dig tips för enkla och snabba sommardelikatesser som ger tid över för njutning.

 

smoothie@2x

Smakrik smoothie

aamiainen@2x

Hälsosam frukost

jalkkari@2x

Dessert

 

Vill du ha mer information?