Uutiset

Pirteää syksyä puolukan voimin

Kirjoittanut Polarica | 1.9.2020 12:47:03

Onko puolukka sinunkin suosikkimarjasi? Alatko syksyn myötä himoitsemaan puolukkaherkkuja? Puolukka on monipuolinen raaka-aine, joka sopii sekä leivontaan, ruoanlaittoon että sellaisenaan mm. puuron tai jogurtin kera.

Suolalla viimeistelty puolukka-suklaakinuskipiiras  |  Puolukkainen pataleipä  |  Puolukka-kanelipullat kinuskikastikkeella  |  Puolukka-parmesaanipizzat  |  Puolukka-mocktail  |  Kinkkukiusaus puolukoilla  |  Gluteeniton vispipuuro

 

Suolalla viimeistelty puolukka-suklaakinuskipiiras

Suolaisen ja makean syntisen hyvä liitto on tämän piiraan salaisuus. Tarjoile kuohukerman tai vaniljajäätelön kera. 

 

 

Puolukkainen pataleipä 

Puolukan mehevöittämä ihanan rapeakuorinen pataleipä. Tämä ei vaadi kaverikseen enää muuta, kuin halutessasi nokareen voita. 

 

 

Puolukka-kanelipullat kinuskikastikkeella 

Extra-herkulliset kanelipullat puolukalla ja kinuskikastikkeella. Tätä herkkua eivät voi vastustaa nekään, jotka yleensä jättävät puolukat syömättä!

 

 

Puolukka-parmesaanipizzat 

Marjaisat pikkupizzat ovat illanviettojen suursuosikki! Kirpeää puolukkaa ja suolaista parmesaania yhdistävä pizza rukolalla ja pekaanipähkinöillä on rentoa gourmet-ruokaa.

 

 

Puolukka-mocktail

Raikas ja pirskahteleva puolukka-mocktail rosmariinilla sopii syksyn tunnelmointiin, jos kaipaat kevyttä juomaa, joka sopii kaikille.

 

 

Kinkkukiusaus puolukoilla

Puolukka on erinomainen lisä moneen liha- ja kalaruokaan. Kokeile vaikka perinteistä kinkkukiusausta puolukoilla ja ihastu!

 

 

Gluteeniton vispipuuro

Kokeile tätä maukasta ja gluteenitonta versiota perinteisestä vispipuurosta ja ylläty!

 

 

 

Löydä Polarican luomu-puolukat kauppasi pakastealtaasta!